Keď ženám záleží na zdraví


Vedeli ste o tom, že menštruačné vložky sú u nás vyrábané z odpadových materiálov? Teraz už chápem, prečo sa tomuto materiálu môj organizmus bránil.

Prikladať si na tie najháklivejšie a najvnímavejšie miesta materiál z odpadov je pre mňa už minulosťou. Neustále zápaly, alergické reakcie v intímnej oblasti nie sú ničím príjemným. Našťastie čínsky lekári vyvinuli vložky, ktoré nie sú len menštruačné. O to sú zaujímavejšie.


 Vložky TianDe - to je v prvom rade bylinný zábal a až potom - vysoko kvalitný hygienický prostriedok. Povrch vložiek Tiande sa skladá z prírodnej bavlny a má najvyššiu mieru absorbcie vody, ktorá zabraňuje vzniku podráždenia, pálenia a svrbenia.

 

Okrem toho majú na organizmus dvojaký účinok:

1. pôsobia ako prostriedok aromaterapie a fytoterapie

2. pôsobia ako prostriedok energoterapie

 

Denná hygienická vložka "Jemná starostlivosť"

·         Horná vrstva je vyrobená z jemného prírodného materiálu

·         Vo vnútornej vrstve je ochranná fytonáplň, ktorá ničí baktérie - neobsahuje umelé arómy ani farbivá

 

Urologické ťažkosti stále patria medzi témy, o ktorých sa hanbíme otvorene hovoriť. Zápal močového mechúra je pritom veľmi nepríjemným ochorením, ktoré je nutné liečiť čo najskôr, aby sme zabránili jeho prechodu do chronického štádia.

U mužov je zápal močového mechúra pomerne zriedkavá choroba. Je to záležitosť anatómie. U žien je močová trubica krátka a široká - 4 cm, okrem toho močová trubica a jej vyústenie sa nachádza blízko konečníka, ktorý je zdrojom rôznych baktérií spôsobujúcich zápal. Väčšina infekcií močových ciest je vyvolaná baktériou Bacterium coli, ktorá sa dostane z konečníka do močovej trubice a odtiaľ do močového mechúra. Veľmi často býva príčinou zápalu močových ciest neliečená infekcia v pošve.

Na rozdiel od krátkej a širokej močovej trubice u žien, je u mužov močová trubica dlhá a úzka - 20 cm. Po tak dlhej a úzkej trubici je oveľa ťažšie preniknúť baktériám do močového mechúra. Okrem toho je u žien močový mechúr objemnejší a väčší než u mužov, takže ženy vyprázdňujú močový mechúr menej často a jeho stagnácia vyvoláva aktívny rast baktérií.

Zápal močových ciest a mechúra je veľmi nepríjemný, ale ak ho zachytíte včas a dobre ho preliečite, nie je nebezpečný. Veľa záleží na tom, v akej fáze sa nachádza.

 

Štádiá zápalu:

Akútna forma - vzniká ako okamžitá a náhla reakcia na infekciu v močových cestách. Spoznáte ju aj podľa nepríjemnej bolesti. Rovnako rýchlo ako nastúpila, pri vhodnej liečbe aj rovnako rýchlo ustupuje.

Chronická forma - ide o dlhodobý a neustále sa opakujúci stav. Bolesť nie je taká výrazná, ale trvá dlhšie. Ak sa zápal v mechúri a močových cestách dostane do tohto štádia, potom môže spôsobiť komplikácie v celom vylučovacím systéme a dokonca môžu nastať problémy s obličkami.

 

Zloženie: 

-Alunit: zabraňuje tvorbe nepríjemných pachov.

-Kaempferol: diuretikum, uvoľňuje kŕče a zápaly.

-Borneol: má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti.

-Angelika: má analgetické a močopudné vlastnosti.

-Sophora japonica: má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti.

-Chryzantéma: má antimikrobiálnu aktivitu.

-Japonský zimolez: obnovuje rovnováhu prírodnej mikroflóry, diuretikum a protizápalové vlastnosti.

-Gardenia: má antiseptické účinky.

-Púpava: stimuluje lokálnu imunitu, znižuje zápal.

-Mäta: ochladzuje, tlmí bolesť

To sú základné biologicko-aktívne komponenty, ostatné byliny (29) sú "služobníkmi", pomocníkmi v tejto receptúre.

 Liečivé rastlinné extrakty vložky pôsobia na sliznicu vonkajších pohlavných orgánov a prispievajú k normalizácii mikroflóry, odstráneniu zápalu, opuchu, svrbenia, podráždenia, nepríjemných zápachov. Mimochodom, preniknutie aktívnych látok cez sliznicu je účinejšie ako cez kožu na akejkoľvek inej časti tela, pretože vonkajšie pohlavné orgány sú veľmi bohaté na krvnú sieť, obsahujú veľké množstvo lymfatických ciev a nervových zakončení.

Druhý pozitívny smer pôsobenia vložiek je bioenergetické pôsobenie - vložka pôsobí na úrovni harmonizácie energie: cez oblasť rozkroku prechádza nádherný riadiaci meridián Zhen Mai, na ktorom je sústredených veľa biologicky aktívnych bodov. Medzi nimi je aj bod Chung-chi (nachádza sa 4 veľké prsty pod pupkom ) - je najdôležitejším bodom pri liečení všetkých ochorení močového mechúra a rôznych ochorení pohlavného systému. Tento bod sa nazýva "Polárna Hviezda", pretože sa nachádza v polovici vzdialenosti medzi horným temenom a pätami, ako Polárna hviezda - okolo ktorej sa obracajú nebeské planéty.

Kontraindikácie: tehotenstvo, kojenie

Balenie: 1ks

 

Denná hygienická vložka "Jemná starostlivosť"

 

 

Denné vložky Energia bylín

Dámske vložky Energia bylín vyvinuli vedci zo Štátneho centra čínskej medicíny. Obsahujú unikátnu fytomembránu. Sú vyrobené na vysoko technologickom zariadení. Sú obohatené o patentovaný koncentrát rastlinných výťažkov pripravených podľa dávnych receptov čínskej dynastie Tang.

Receptúra vložiek obsahuje 49 bylín: angelika čínska, vanilka, archangelika, deväťsil, mäta, zimolez, koreň prerastlíka, sarsaparila, jarva, pazvonok chlpkatý (dangšen), borneol, aksamit, šabrinu pošvatú, puškvorec obyčajný a ďalšie.

Fytomembrána vložiek sa vyrába špeciálnou technológiou spracovania čerstvo rezaných bylín, ktorá zaisťuje vysokú koncentráciu aktívnych zložiek rastlinných buniek (koncentrácia aktívnych zložiek činí 70-80%, čo mnohonásobne prevyšuje obdobné parametre v odvaroch a nálevoch z rastlín). Okrem toho fytomembrána dodatočne zaisťuje vysokú vzduchopriepustnosť, dobrú savosť vložky a rýchle vtečenie tekutiny do hĺbky.Exkluzívna technológia výroby vložiek Energia bylín zahŕňa mikrodrvenie rastlinných buniek, extrahovanie liečivých látok, ich vákuové koncentrovanie, magnetizáciu a sterilizáciu aktívnych zložiek. 

5 vrstiev vložky:

Povrch vložky - prírodná viskóza, ktorá umožňuje absorbovať tekutinu 2x rýchlejšie
Fytomembrána – obsahuje extrakty bylín
100 % prírodný bavlnený povrch - absorbuje tekutinu
Ultrasavý polymer - pohlcuje zbytky vlhkosti a zabezpečuje sucho
Vnútorný obal - blokuje tekutinu
Denné a nočné menštruačné vložky obsahujú expresný test pre kontrolu mikroflóry.

Neobsahujú odpadový materiál a bielený chlór.

Vložky odporúčame k prevencii gynekologických problémov, počas podpornej liečby a k upevneniu výsledkov liečby. Účinok liečebno-profylaktických vložiek na báze bylín zvyšujú a harmonicky dopĺňajú biologicky aktívne doplnky (fytočaje). 

Základné vlastnosti hygienických vložiek tianDe:

Normalizujú pH
Majú antibakteriálny účinok
Zaisťujú zdravú mikroflóru v pošve
Zlepšujú krvný obeh
Minimalizujú krvný opuchy
Prevencia a liečba bolesti
Riešia klimakterické problémy
Vhodné ako doplnok liečby
Zvyšujú tonus svalov malej panvy
Suchý obklad (TCM)
Liečba hemoroidov (vložka na noc) 
Vhodné ako doplňujúce liečba po pôrodoch, operáciách, potratoch, pri znížení maternice ...

Viditeľné výsledky pri prevencii a komplexnej liečbe:

= cystitídy (zápal močového mechúra)
= bakteriálnej vaginózy -  zápalov pošvy, vonkajších rodidiel
= cervikálnej erózie
= endometriózy
= hemoroidov

 

Denné vložky Energia bylín

 

 

Denné vložky Energia života

Denné vložky Energia života napomáhajú udržaniu prirodzenej úrovni pH, normalizácii funkcie panvového dna, pôsobia antibakteriálne, antivírusovo, hojivo a protizápalovo. 

Základné vlastnosti hygienických vložiek tianDe:

Normalizujú pH
Majú antibakteriálny účinok
Zaisťujú zdravú mikroflóru v pošve
Zlepšujú krvný obeh
Minimalizujú krvný opuchy
Prevencia a liečba bolesti
Rieši klimakterické problémy
Vhodné ako doplnok liečby
Zvyšujú tonus svalov malej panvy
Suchý obklad (TCM)
Liečba hemoroidov (vložka na noc) 
Vhodné ako doplňujúce liečba po pôrodoch, operáciách, potratoch, pri znížení maternice ...

Viditeľné výsledky pri prevencii a komplexnej liečbe:

= cystitídy, zápal močového mechúra
= bakteriálnej vaginózy, zápalov pošvy, vonkajších rodidiel
= cervikálnej erózie
= endometriózy
= hemoroidov

Použite: odporúčané pre každodenné použitie

Obsah: 1 ks

 

Denné vložky Energia života