KELOVÝ PRÍVAROK S LAHODKOVÝM TOFU              3-5 porcií

  • 1 stredne veľkého kelu
  • 10 cm riasy Wakame
  • 1 čl morskej soli
  • 150f tofu majonézy
  • 2 pl Johnsen Shoyu – sójová omáčka
  • 4 – 5 strúčikov cesnaku
  • 1 čl drvenej rasce
  • 5 pl Arrowrootu – maizena
  • 200 g lahôdkového tofu
  • 3 šálky vody                                                   Podporuje žalúdok, slinivku a slezinu


Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita, pridáme pokrájaný kel a dusíme 20  - 30 min. Počas dusenia dochutíme soľou, rascou a roztlačeným cesnakom. Prívarok zahustíme maizenou a varíme ešte 3 min. Pred dokončením pridáme tofu majonézu a malé kocky tofu. Na záver dochutíme sójovou omáčkou.